Senaste nyheter
Missa inte våra senaste nyheter och uppdateringar

Vi flytt int!

20.09.2019

Imorgon lördag den 21/9 var det tänkt att flytta in alla redskap och mattor från Arosvallen till Westinghouse Arena igen.
Tyvärr saknar vi en stor buss att transportera allt i under helgen, så vi har beslutat att fixa det under fredagen och kommande arbetsvecka.

Herrlaget gjorde precis det vi hoppats på under söndagen. Vi vann div1-matchen i konkurrens med Tureberg, Gävle och Täby. Därmed tävlar vi nästa sommar i samma division som damlaget.

På söndag är det äntligen dags för herrlaget att göra sin lagmatch för säsongen.

Snabba tider!

28.08.2019

Mattias Waernulf-02 var en av våra aktiva som tävlade i helgen på Norrköpings nya fina idrottsplats och tävlingen Surbullespelen.
Helgen slutade med 2 nya pers. På 100m sänkte han sig med över en halv sekund ner till 11,29. På 200m blev det efter några fina lopp i sommar strax över 23s nu äntligen under, och det med besked!

I helgen så avgjorde riksfinalen i Kraftmätningen 2019. En rikstäckande klubblagtävling för 14-15 åringar arrangerad av Svenska Friidrottsförbundet. Kvalet avgörs i åtta olika kvaltävlingar runt om i landet. Man tävlar i både pojk-, flick- och mixklass. Av 34 kvalande pojklag gick 20 vidare till final varav vårt pojklag kvalade in som 7:e bästa...