Senaste nyheter
Missa inte våra senaste nyheter och uppdateringar

Det var riktig löparfest på Stockholms Stadion i tisdagskväll med 134 löpare på 5000 m som sprang i fem olika heat. I det bästa heatet sprang Västeråslöparna Efrem Brhane och Hassan Abdiqadir. Det resulterade i personliga rekord för båda. Efrem kom fyra i det starka fältet på tiden 14.32,85. Det är en förbättring av hans pers från i fjol med...

På måndag arrangerar vi årets sista motionslopp. Det kommer att vara ca 5000 deltagare som ger sig an barnloppet, 5 km eller 10 km. Funktionärsläget ser helt OK ut men det finns behov av ett par till. Framför allt om någon kan komma redan 15:00 och vara med vid nummerlappsutdelning och efteranmälan. För övriga som kan hjälpa till gäller 17:00-ca...

Veteran-SM i Huddinge avgjordes i helgen som gick och bjöd på fina framgångar för klubbens lite äldre atleter. Åtta starter resulterade i hela sju medaljer - fem guld, ett silver och ett brons!

För två år sedan satte Malin Otterling- Marmbrandt klubbrekord i längd med 6,52 i Sierra Nevada i Spanien. I dag 17 aug var paret Malin Otterling Marmbrandt och Andreas Otterling tillbaka på arenan i Sierra Nevada. Nu blev det återigen klubbrekord för Malin som i motvind -1,0 nådde hela 6,58.
Det för upp Malin till andra plats i den...

Castorama!

15.08.2019

Nu är det snart säsong för Castorama, en lika stor självklarhet för alla friidrottare som kosläpp, kräftskiva och surströmmingspremiär är för övriga i vårt avlånga land.