Senaste nyheter
Missa inte våra senaste nyheter och uppdateringar

Här kommer decembers månads 'Styrelsen informerar'. Som rubriken antyder, så innehåller det sprängstoff denna månad! En riktig "julklapp"!

Som vi skrev om häromdagen på hemsidan så omorganiserar vi just nu vårt kansli. Vi nämnde också att vi gör detta i syfte att skapa "framtidens kansli" som är ett led i att kunna bli en klubb med både bredd och elit där vi återerövrar platsen som en av de stora friidrottsklubbarna i Sverige.

Styrelsen har i samförstånd med Peter Holmroos kommit överens om att avsluta hans anställning som Sportchef. Peter har arbetat sin sista dag, men kommer att finnas kvar i klubben som tränare. Vi vill tacka Peter för hans engagemang i Västerås Friidrottsklubb och önskar honom lycka till i framtiden.

Svenska Friidrottsförbundets prestationscentrum i kast (Växjö) har tagit ut Västeråsarna Jennifer Andersson -01, Anna Götberg -01 och Alfons Haals -02 till sin utvecklingsgrupp för unga talanger. Svenska Friidrottsförbundet tror att dom har en mycket stor potential att bli framgångsrika i framtiden inom kast som seniorer och därför har valt att...

Nu är resultaten och poängsammanställningen från VF-cupen deltävling 1 klara. Som vanligt så är tävlingsintresset stort bland våra barn och ungdomar, hela 136 startande, 66 pojkar och 70 flickor. Vi hade också 12 startande i Öppen klass.