Senaste nyheter

Missa inte våra senaste nyheter och uppdateringar

Under måndagen kastade Leo Bystedt 16.70 vid en elittävling i Falun. Det är en putsning av klubbrekordet för P19 med över 2 meter. Leo innehar nu samtliga klubbrekord i vikt från P14 t.o.m. P19. Det enda som återstår nu är pappa Kjells klubbrekord i seniorklassen på 21.22.

Med rådande restriktioner och en ökad smittspridning har styrelsen och kansliet valt att avsäga sig de elittävlingar som var inplanerade i januari. Det innefattar Aros Invitational och ISM i mångkamp. På frågan om dessa tävlingar kommer ställas in alternativt genomföras på annan ort hänvisar vi till förbundet.

Nu kan vi äntligen öppna upp för beställningar av våra nya klubbkläder från Craft. Vi samarbetar med Stadium på Erikslund Shopping. Där finns en provkollektion om du är osäker på storlek. Under rådande omständigheter kommer Stadium endast kunna erbjuda provning utan personal närvarande och ej på helger. Beställning görs sedan på Stadium.se.

Terräng SM slutade med 2 medaljer 2020 och båda valörerna blev faktiskt guld! Först ut var Markus Andersson i P15 som tog ledning från start i sitt lopp och vann ganska ohotat 4km loppet på 13.16! I samma lopp sprang även Felix Persson fint och kom i mål som sjua på 14.01!

En tidigare miss i gissningstävlingen har skapat ett mer överskådligt dokument i "Sammanställning 2020". Elin Jansson vinnare med endast 2 p från sin gissning!

Hösten är löparnas årstid då Terräng-SM avslutar årets SM-tävlingar. Såhär två veckor innan hade vi flera aktiva i hetluften.