Senaste nyheter

Missa inte våra senaste nyheter och uppdateringar

Sven-Erik Gårdhage var politiker i Surahammar. När han gick i pension ville han engagera sig mer i föreningslivet och tog direkt klivet in i Västerås Friidrottsklubbs styrelse. Han var ordförande i föreningen under fem års tid i början av 2000-talet. Efter en tids sjukdom gick Sven-Erik bort ett par veckor innan sin 89-års dag.

Det blev tre medaljer till våra aktiva under ISM i Karlstad den gångna helgen. Två av dessa stod Albin Janderberg för då han i klassen R-stående vann 60m på 10.63 och 200m på 35.82. I han tredje gren, längd blev det tyvärr sex ogiltiga hopp.

I samband med helgens ISM i Karlstad arrangerades Götas vinterkast som fungerade som observationstävling till Europacupen i kast som äger rum i Leira, Portugal 9-10 mars. Tävlingen vanns av vår Alfons Haals som kastade 64.14 vilket bara är drygt 30 cm från personliga rekordet från 2023. Med det resultat fick han också klartecken att åka till...

Stort tack till dig som var med och hjälpte till vid helgens IDM i Westinghouse Arena. Över 300 deltagare fick chansen att göra det de älskar och prestera massor av personliga rekord.

Som en del av arbetet i valberedningen för vår klubb är det vår uppgift att hitta kompetenta och engagerade personer som kan och vill bidra till klubbens fortsatta verksamhet och utveckling. Vi söker personer med tankar, idéer och driv som har intresse av att engagera sig i klubbens styrelsearbete och därigenom vara med och på ett aktivt och...

Det närmar sig en vår och en ny utbildningsperiod inom både distriktet och även centralt i förbundet. Flera ledarutbildningar på gång! Passa på att vidareutveckla dig som ledare, det är roligt!

Våra parastjärnor Axel Colling och Albin Janderberg var under gårdagskvällen bjudna till Västerås Stads idrottsuppvaktning. Förutom en god middag så hyllades alla som under 2023 tagit SM-guld och medalj vid internationella mästerskap.