Senaste nyheter

Missa inte våra senaste nyheter och uppdateringar

Under lördag och söndag gick klassiska kasttävlingen Bottnarydskastet. VFK hade tre släggherrar på plats, Alfons Haals, Leo Bystedt och Johannes Nilsson.

I helgen gick en stor juniorgala i Mannheim, Tyskland, där vår duktiga längdhoppare Gabriel Dag gjorde ett mycket bra resultat. Gabriel blev med ett nytt PB på hela 7.53 trea i tävlingen. 7.53 är ett nytt klubbrekord för både seniorer och juniorer! Det tidigare rekordet som innehavs av vår nuvarande tränare Håkan Setthammar var 7.48 och hade stått...

Torsdagen den 11 juli arrangerar vi en resultattävling i spjut på Arosvallen. Första start är 17.00. Anmälan görs till majafriidrott@live.se senast 10 juli. För deltagande från förening som inte är VFK faktureras 100 kr/start till föreningen i efterhand.

Stort tack till dig som var med och hjälpte till vid Mälarenergi Stadslopp. knappt 1 200 deltagare varav 400 barn fick en kanondag i Vasaparken. Bra jobbat!

Onsdagen den 26 juni bjuder vi in till stavtävling på Arosvallen. Tävlingen är öppen för alla. Deltagare som representerar annan klubb än Västerås FK faktureras respektive föreningen 100 kr/deltagare i efterhand.

I lördags gick klassiska Stockholm Marathon där SM i maratonlöpning avgjordes. En varm och solig dag gjorde det till en festlig och trevlig tillställning för publiken men det blev tufft för löparna. VFK's nya löpartillskott Mattias Derfält gjorde sin debut i VFK-linnet och kom 35:a i SM-klassen. Mattias sprang bra första 30-32 km och låg på plats...

I samband med Folksam GP i Karlstad arrangerar distriktet en träff 3-4/7 för ungdomar i åldern 14-17 med ledare. Något som kan vara av intresse för våra aktiva och ledare!

I helgen gick årets upplaga av Stafett SM i Uppsala. VFK hade tio startande lag. Efter en bra tävlingshelg kan vi räkna hem fyra medaljer i form av två guld och två brons. Förutom medaljerna hade vi även fyra SM poäng-placeringar (topp sex).

Under maj och fram till midsommar är de öppettiderna i Westinghouse Arena mån-fre 08.00-16.00 med reservation för att vi slutar tidigare/är lediga några dagar och hallen är då låst när vi inte är här. Efter midsommar t.o.m. 4 augusti kommer det vara stängt.