Senaste nyheter
Missa inte våra senaste nyheter och uppdateringar

Det var mycket arbete med byte av hemsida tidigare i år. Då blev statistiken lidande och blev inte överflyttad i ett första läge. Nu är statistiken över alla klubbrekord, utomhus och inomhus, samt alla hallrekord upplagd på hemsidan. Kan hittas i menyn under STATISTIK.

I strålande solsken och högsommarvärme med upp till 30 grader så avgjordes Västra Mälardalsspelen tillika DM i helgen. På gränsen till för varmt alltså, men vi fick ändå se en hel del fina resultat

Som ni alla vet så skall vi få en ny utomhus friidrottsarena i Västerås 2021. Men fram tills dess så är det fortfarande Arosvallen som gäller och för att vi skall "överleva" fram tills dess så krävs en hel del löpande underhåll.

Anna Götberg (-01) var och tävlade i slägga (3kg) i tyska Halle i helgen. Anna kastade 60,61 m och kom på 5:e plats. Tyvärr var Anna sjuk inför tävlingen och hade kanske hoppats på ännu längre längder.

På lördag, den 5 maj, så anordnar vi en gemensam tävlingsresa för barn- och ungdomar till Turebergsstafetten i Stockholm.

Onsdagen den 2 maj avgjordes deltävling 2 av VF-terrängen. Återigen lite "aprilväder" fast vi nu klivit in i maj. Men trots detta så hade vi 80 startande i våra 15 klasser.

Så stolt och imponerad över vad dessa Ambassadörer gjorde på löparbanorna idag. Några stycken fattades men vi fick ihop ett litet gäng ändå.

Nu ligger resultaten för första deltävlingen av VF-terrängen upplagda längst ned på sidan för VF-terrängen.

Vilken timing! Precis när vårvärmen har kommit så startar vi nu igång med vårens terrängserie för barn- och ungdomar; VF-terrängen.