Senaste nyheter
Missa inte våra senaste nyheter och uppdateringar

Leo Bystedt fortsätter att imponera under sensommaren. Förra helgen under en resultattävling ute på Apalby raderade han ytterligare ett utav den ett år äldre träningskompisen Alfons Haals klubbrekord i slägga. Alfons klubbrekord löd 69.59 i P17 och nu kastade Leo 69.81! Spännande att se om han hinner tävla något mer med 5kg släggan och om han kan...

Som medlem i Västerås Friidrottsklubb kan du nu köpa träningskort på Nordic Wellness för 199 kr/mån via AG eller 2388 kr/år. Avser gym och gruppträning på alla anläggningar i Västerås.

I helgen avgjorde Svealandsmästerskapen i Kristinehamn för länets 13- och 14-åringar, under rådande omständigheter var årets tävling uppdelad på Region Öst och Väst vilket betydde att det var fyra distrikt representerade i Kristinehamn. Västmanland, Närke, Värmland och Dalarna var de som skulle göra upp om segern i Region Väst.

Det var en rejält blåsig dag på Arosvallen under söndagens veteran-SM i mångkamp. Drygt 50 deltagare var på plats för att delta i 12 olika klasser från M/K35 till M/K65.

En liten härlig skara VFKare med fyra lag åkte ner till Göteborg för årets Stafett SM! Tyvärr blev det ingen medalj i årets upplaga men P19 grabbarna som sprang gjorde två fina lopp och var snubblande nära med 4e platser i både 4x100m och 1000m stafetten.

Stafett SM avgörs till helgen på Slottskogsvallen i Göteborg istället för i våras då det ursprungligen var planerat. Efter en lång tävlingssommar har vi en liten decimerad trupp till start.