Senaste nyheter

Missa inte våra senaste nyheter och uppdateringar

Den 30/9 kommer vi att arrangera en föreningsdag 10.00-ca 14.30 i Westinghouse arena för våra aktiva som är 15 år eller äldre (födda 08 eller senare) och deras ledare. Föreningsdagen kommer att börja kl 10.00 med en föreläsning av Musse Hasselvall om normer och värderingar. Denna föreläsning ser vi som obligatorisk för alla våra aktiva som är 15...

I helgen genomfördes Regionsmästerskapen för 13-14 åringar i Märsta. En tävlingshelg som många har sett framemot. Möjligheten att tävla som lag och individuellt och träffa nya som gamla kompisar över klubbgränser.

Vår första stora diskuskastare var Kenneth Åkesson som tog sin första SM-medalj, brons, 1970 med 54.46. Sedan följde en 30-årig era med stora diskusframgångar.

Nu i helgen gick årets sista SM för arenasäsongen i form av stafett-SM 2023. På plats hade vi 8 lag som efter en lång säsong lyckades få fin utdelning!

Här hittar du all info du behöver veta inför parasporttävlingen Mälarserien som avgörs på Arosvallen lördagen den 16 september.

VFK inleder nästa vecka ett samarbete med Lennart Nyberg som kommer att erbjuda behandling i form av idrottsmassage, akupunktur och andra former av behandling som syftar till att hjälpa dig träna hårdare och prestera bättre. Lennart är erfaren friidrottare själv och har många års erfarenhet av idrottsbehandlingar.

Nu till helgen går den klassiska finnkampen på Stockholm stadion! Trots en lång säsong är detta höjdpunkten för många både aktiva och publik. Iår har vi två VFK:are som kommer representera landslaget, Mattias Waernulf och Alfons Haals.