Senaste nyheter
Missa inte våra senaste nyheter och uppdateringar

Nu är det sista chansen att anmäla barn till nästa veckas PÅSKLOVSKUL 2018. En kostnadsfri påsklovsaktivitet i Westinghouse Arena, arrangerat av Västerås Friidrottsklubb. Läs mer i inbjudan!

Igår genomfördes den 6:e och sista VF-cupen för säsong 2017-2018. Vi kan summera en fantastisk tävlingsserie med massor av deltagare. Hela 285 barn och ungdomar har deltagit, 148 flickor och 137 pojkar. 187 stycken har deltagit i minst 4 grenar och är därmed kvalificerade för en deltagarmedalj.

Nu kör vi en ny omgång av beställningar av tränings- och tävlingskläder. Kläder finns uppe på kansliet, i konferensrummet, för provning och beställning.

I slutet av förra veckan (v11) så bytte vi domän för vasterasfriidrott.se. I samband med det så fick vi tyvärr stora problem med vår mail som låg helt nere i 4 dygn, mellan torsdag 15/3 och söndag 18/3. Det gällde hela kansliet, alltså alla '@vasterasfriidrott.se'-mailadresser.

Torsdagen den 22 mars 2018, 18:30
samling Friidrottshallen, Kungsängsgatan 8

3xPB

30.12.2017

Från vänster: Alfons Haals, Leo Bystedt och Johannes Nilsson

Så har Elsa Wallenius-01 genomfört sitt första Nordiska mästerskap i terräng och det kommer antagligen flera eftersom Elsa har hela 3 år kvar i klassen. På bilden är det Elsa som springer utan pannband.

I veckan träffade delar av styrelsen representanter från såväl Svenska Friidrottsförbundet som SISU Idrottsutbildarna. Tillsammans gick vi igenom det interna arbete som vi bedriver just nu i föreningen runt konceptet 'Föreningssmart'. SFIF och SISU är väldigt nöjda med hur vi har jobbat med modellen, vi själva är väldigt nöjda med hjälpen och...