Senaste nyheter
Missa inte våra senaste nyheter och uppdateringar

Veckans Gren!

19.06.2019

Under sommaren finns det i år möjlighet att komma ner till Arosvallen och tävla i en eller två grenar under några kvällar.

Det har hunnits med ett sista styrelsemöte innan sommaren drar igång på allvar.Kika nedan på vad som togs upp.

VFK-shopen

11.06.2019

Nu när sommarens tävlingar har dragit igång, så är det roligt att synas lite extra på läktarna.
Kom ner och kolla in VFK-shopens sortiment!Allt utom ryggsäcken finns i lager.

Hänt i helgen

10.06.2019

I helgen var det tävlingar på flera ställen, och här kommer en kort sammanfattning från de olika tävlingarna:

På självaste nationaldagen så begav sig våra 04-05:or till Bålsta för att delta i en av kvaltävlingarna till Kraftmätningen 2019. Kraftmätningen är en nationell klubblagstävling för landets alla 14-15 åringar, ibland kallad "inofficiella" Lag-SM för ungdomar. Huvudklassen är en mix-lags tävling med både flickor och pojkar, men man kan också tävla...

I söndags åkte ett taggat gäng VFK-damer till Källbrinks IP för att försöka nå en så framskjuten placering som möjligt i kvalet till LagSM-finalen i Malmö i slutet av månaden.
Vi visste att Uppsala och Lidingö skulle bli svåra, men att vi kunde kämpa om platserna där bakom tillsammans med Täby, Huddinge och Gävle.

På söndag är det dags för damlaget att försöka knipa den åtråvärda biljetten till LagSM-finalen senare i sommar. Vi har i år hamnat i kvalgrupp A tillsammans med Lidingö, Täby, Gefle, Uppsala och hemmalaget Huddinge.