Senaste nyheter

Missa inte våra senaste nyheter och uppdateringar

För att ladda batterierna till årets andra halva kommer det vara lite semestrar på kansliet de kommande månaderna.

Vi hade en hel del aktiva som tävlade den gångna helgen. De absolut flesta hade tagit sig till Göteborg och Världsungdomsspelen. Här blev det många fina resultat och pallplatser.

Vårt långlöparess Emilia Brangefält har tagit SM-guld på 40 km traillöpning i skånska Genarp. Det är blott andra året denna sträcka har SM-standard och Emilia, som slutade 3:a i fiol fick nu alltså ställa sig överst på pallen.

STORT TACK till dig som hjälpte till som funktionär vid Mälarenergi Stadslopp. Tillsammans gav 800 glada löpare varav 300 barn en härlig upplevelse i folkhälsans tecken :-).

Ännu en gång hade Leo Bystedt begett sig utomlands för att den gångna helgen mäta sig med Europaeliten. Denna gång bar det av till tyska staden Fränkisch-Crumbach i Hessen för att kasta i Tysklands största släggtävling. Tävlingen genomfördes för 18:e gången och det är över 1000 personer i publiken. Leo lyckades knipa silvret på utmärkta resultatet...

Stort tack till dig som var med och hjälpte till vid Vårruset. Tack vare dig kunde vi genomföra ett kanonarrangemang. Ganska omysigt väder men en glädje och energi som är svårslagen. :-) ÄNTLIGEN MOTIONSLOPP!

Mattias Waernulf, som gjorde en kanonsträcka för vårt M22 3x400m-lag under stafett-SM belönades med en plats i seniorlandslaget 4x400m som har som mål att kvala till EM i München. För att få en plats där krävs det att man är rankad topp-15 i Europa.