Senaste nyheter
Missa inte våra senaste nyheter och uppdateringar

Här kommer en gedigen sammanställning och sammanfattning av klubbens prestationer utomhussäsongen 2018. Som vanligt excellent sammanställt av vår alldeles egna "statistik-guru" Göran Kihl!

I söndags så genomfördes den 4:e deltävlingen av VF-cupen. Som vanligt mycket populär bland våra unga aktiva. 104 barn- och ungdomar deltog i grenarna 600m och längd/tresteg.

Malin Marmbrandt är uttagen att representera Sverige i helgens Nordenkampen som avgörs i norska Bärum på söndag. Malin är uttagen i längd tillsammans med Kaiza Karlén från IF Göta.

I helgen avgjordes Mångkamps SM i fina IFU Arena i Uppsala. En kul tävling där alla klasser från P/F15 upp till M/K tävlar samtidigt. Klubben hade 3 aktiva med; Ludvig Jaasund P15 (7-kamp), Elvira Jonsson F16 (5-kamp) och Tyra Landin F17 (5-kamp).

I veckan som gick så skedde det som vi länge vetat om, men som vi ända har haft svårt att riktigt förstå och därför inte riktigt kunnat förbereda oss på. Vår klubbdirektör (numera f.d. klubbdirektör...) Per Tunander gick i pension!

I helgen avgjordes Växjö Inomhuskast där man genomför alla kastgrenar, inkl. de "långa" kasten diskus och slägga, för kvinnor även spjut. Alfons Haals (-02) visade fin form så här mitt i vintern och kastade 5 kg släggan hela 63.85 m. Seger i tävlingen och nytt klubbrekord i P17.