Halloweenkastet

Årets läskigaste tävling

Halloweenkastet 2023

Stort tack till alla deltagare, föräldrar, publik och funktionärer vid årets Halloweenkastet!

Den spännande tävlingsdagen vid Halloweenkastet 2023 inleddes klockan 09:00 och avslutades strax innan skymningen, vid 15:45. Trots det gråmulna vädret med cirka 8 grader och ihållande regn lyckades arrangörerna och deltagarna skapa en minnesvärd och händelserik dag.

Hela tävlingen kretsade kring kastgrenarna slägga, kula och diskus. Totalt hade vi imponerande 70 starter, där 12 personliga rekords slogs .

Västerås Friidrottsklubb var stolt arrangör av detta spännande evenemang. Under dagen bjöds det på den traditionella och omtyckta kombinationen av korv med bröd som en del av den gemenskap som frodades bland deltagare, föräldrar, släktingar, ledare och funktionärer.

Det var en dag fylld med prestationer, jubel och gemenskap. Trots det ogynnsamma vädret visade varje deltagare sitt mod och sin beslutsamhet, vilket resulterade i en oerhörd energi och en atmosfär av glädje på Apalby.

Vi riktar vårt varma tack till samtliga deltagare, föräldrar, släktingar, ledare och funktionärer för att ha gjort Halloweenkastet 2023 till en oförglömlig och inspirerande dag inom friidrotten. Sådana dagar skapar minnen för livet och stärker gemenskapen inom vår sport. Tack för ert engagemang och ert deltagande!Tävlingen har WRC-statusResultat