Senaste nyheter
Missa inte våra senaste nyheter och uppdateringar

Flera av våra äldre aktiva var i farten i helgen på olika tävlingar runt om i Sverige.

I helgens stavgala i Sätrahallen i Stockholm 'Just Pole Vault' så höjde Viktor Rahm -05 sitt en vecka gamla pers i stav med 5 cm. 3.83 är 1 cm högre än Johnny Wikströms gamla klubbrekord i P15 från 1988.

I helgen arrangerades mångkamps-SM för veteraner i Nyköping. Tävlingen är öppen för deltagare från 35 år och uppåt i klasser om femårsintervall. Årets yngsta deltagare var född 1979 och den äldsta 1937.

Hela 11 nya förbundsdomare har utbildats av Svensk Friidrott . Dessa blev godkända på det regelprov som genomfördes under förbundsdomarkursen den 16 november. 3 av dessa kommer från Västerås FK; Henrik, Per och Nina. Grattis till er och grattis oss! :-)

Helgens Westinghouse Inlagda Gurkspel är för många barn och ungdomar en av höjdpunkterna under inomhussäsongen. Under lördagens tävlingar var det flera som gjorde riktigt fina insatser som lovar gott inför framtiden.

För de som missade att beställa Trimtex-kläder i höstas, så kommer här ytterligare en chans. Vi öppnar webb-butiken under 2 veckor, dock utan att ha en provkollektion på kansliet.

I helgen var det drygt 20 killar och tjejer som var med och tävlade i UDM i mångkamp. Många fina resultat och många pers i delgrenarna.
I resultatlistan nedan så redovisas även deltagare från Uppsala, då tävlingen var öppen:

På onsdagen den 15/1 kl 18.00 i Westinghouse Arena håller vi en funktionärsgenomgång för alla som känner att de vill ha lite bättre koll inför sitt funktionärsjobb under Inlagda Gurkspelen.

16 deltagare hade tagit sig till Apalby Kastplan för den 6:e upplagan av Nyårskastet. Med värmande vintersol och inte ett moln på himlen fick vi se en hel del fina resultat trots hård grundträning för de flesta.

Inomhussäsongen får sin intensiva period under januari och februari. Hösten använder våra lite äldre friidrottare som en uppbyggnadsperiod efter utomhussäsongen. Men de yngre friidrottarna har kört på inte minst i samband med vår egen VF-cupserie och vår hösttävling Expressbildspelen. Vi har också några av våra äldre ungdomar och juniorer som...