Westinghouse Inlagda Gurkspel

20-21 januari 2024

Stort tack till alla deltagare, funktionärer och publik för årets Inlagda Gurkspel. Vi ses 2025!


Resultat

För deltagare 11 år och yngre välj "Sök individuella resultat"


Inbjudan


Parkering

Det är begränsat med parkeringar utanför arenan. På denna parkering krävs tillstånd och denna helg har endast funktionärer tillstånd. Övriga hänvisas vi till närliggande parkeringar enligt kartan nedan.


Inlagda Gurkspelsrekord t.o.m. 2023 (12 år till senior)


Resultat 2023


Westinghouse Arena


Funktionärsinfo

Stort tack för att du hjälper till som funktionär. Nedan hittar du en funktionärslista där du ser vad du ska göra och när du ska vara på plats. Funktionärsväst hämtas på plats i sekretariatet en trappa upp. Med västen på kan du hämta lunch i kiosken. Det finns kaffe, dryck och tilltugg i kansliet. Vid grenen du tilldelats kommer det finnas en grenledare som berättar vad du ska göra. Får du av någon anledning förhinder ska du i första hand försöka hitta ersättare och i andra hand meddela henrik@vasterasfriidrott.se. Förhinder under helgen meddelas per sms till 070-2810757.

OBS! Små ändringar kan komma att göras under veckan. Kolla för säkerhets skull en gång på fredagen.  

Funktionärsgenomgång onsdag 17/1 kl. 18.30 i Westinghouse Arena. Känner du att du vill ha lite mer koll inför tävlingen är du välkommen på genomgången där vi går igenom din gren och hur det kommer fungera under helgen.

Parkering - Denna helg är det bara funktionärer som har tillstånd att parkera direkt utanför hallen. Du behöver inte ha någon lapp eller annat synligt tillstånd. Skulle parkeringen vara full finns det flera en bit ifrån hallen.

Sjukvårdare - om du är kallad som funktionär och har sjukvårdsutbildning eller liknande får du mer än gärna höra av dig till henrik@vasterasfriidrott.se. Du kan då istället få en sjukvårdsväska på din axel och finnas tillgänglig om något händer som kräver sjukvård. Huvudsysslan är annars att dela ut plåster, lindor, ispåsar etc.