Inomhus-DM för Södra Svealand

10-11 februari 2024

Inomhus-DM för Södra Svealand

Stort tack till deltagare, funktionärer, ledare och publik för en härlig helg i Västerås!


Resultat


Inbjudan


Westinghouse Arena


Funktionärsinfo

Stort tack för att du hjälper till som funktionär. På funktionärslistan nedan ser vad du ska göra och när du ska vara på plats. Funktionärsväst hämtas på plats i sekretariatet en trappa upp. Med västen på kan du hämta lunch i kiosken. Det finns kaffe, dryck och tilltugg i kansliet. Vid grenen du tilldelats kommer det finnas en grenledare som berättar vad du ska göra. Får du av någon anledning förhinder ska du i första hand försöka hitta ersättare och i andra hand meddela henrik@vasterasfriidrott.se. Förhinder under helgen meddelas per sms till 070-2810757.

OBS! Små ändringar i funktionärslistan kan komma att göras under veckan. Kolla för säkerhets skull en gång på fredagen. 

Funktionärsgenomgång 

OBS! Ingen funktionärsgenomgång inför IDM. Har du funderingar kring din uppgift är du välkommen att kontakta tävlingsledare Henrik Astfors. henrik@vasterasfriidrott.se, 070- 2810757

Parkering - Denna helg är det bara funktionärer som har tillstånd att parkera direkt utanför hallen. Du behöver inte ha någon lapp eller annat synligt tillstånd. Skulle parkeringen vara full finns det flera en bit ifrån hallen.

Sjukvårdare - om du är kallad som funktionär och har sjukvårdsutbildning eller liknande får du mer än gärna höra av dig till henrik@vasterasfriidrott.se. Du kan då istället få en sjukvårdsväska på din axel och finnas tillgänglig om något händer som kräver sjukvård. Huvudsysslan är annars att dela ut plåster, lindor, ispåsar etc.