Senaste nyheter

Missa inte våra senaste nyheter och uppdateringar

Tisdagen den 10 maj arrangeras en resultattävling på Arosvallen. Det kommer att vara manuellt tidtagning och alla klasser är välkomna. Första start är 18.00.

Under en kasttävling på hemmaplan under söndagen kastade Leo Bystedt 69.02 redan i sitt första kast. Resultat överskrider kvalgränsen till JVM som går av stapeln i Cali, Colombia i augusti.

Den 10 maj välkomnar vi till en kvällsträff i Västerås Arena. Vi kommer ha tre experter på plats där du har möjlighet att ställa frågor gällande träning, skadeförebyggande/akut omhändertagande, kost och doping. Efter denna föreläsning/frågestund genomförs en praktisk del där du får chansen att prova olika övningar på riktigt.

Elias Rapp, Emilia Brangefält och Markus Andersson fanns, tillsammans med coach Daniel Allard på plats i Hannover och Hannover Marathon. Namnet till trots sprangs det fler olika sträckor under helgen i det kyliga Hannover som bjöd på 1-3 plusgrader och stundtals hård vind.

Tack till alla som deltog på föreningens årsmöte. Här kommer en kort rapport och handlingar från mötet.

April, april!

01.04.2022

Nej, vi behöver inte åka till Eskilstuna för att träna i sommar. Arosvallen genomgår dock en renovering där man under våren ska rusta upp läktare, omklädningsrum, kiosk etc. Egentligen allt utanför rundbanan. Banbeläggning och nytt innerplansmaterial kommer uppdateras efter utomhussäsongen.

Lördag den 9 april har du chansen att springa 600 m. Vi arrangerar en tävling för alla som vill med första start 10.30 i Westinghouse Arena. Anmälan på plats senast 10.00. Tidtagningen kommer ske manuellt. Eventuell medföljande förälder kan behöva hjälpa till med tidtagningen.

Lyftutbildning

29.03.2022

Utbildning i Olympiska lyft, styrkelyft och support övningar!