Senaste nyheter

Missa inte våra senaste nyheter och uppdateringar

Nu söker vi ledare till Sportlovskul v 9. Både huvudansvariga och ledare eftersöks och du behöver vara medlem i föreningen för att kunna ansöka. Ledarersättning om 100 kr/timme (125 kr/timme för huvudansvarig) utgår efter avslutat läger. Du bjuds på lunch alla lägerdagar.

Nu har du chansen att utbilda dig till distriktsdomare i gång. Utbildningen äger rum i Stockholm 27-28/1 och anmälan ska vara inne senast 7 januari och du anmäler via länken nedan. Föreningen står för eventuella kostnader.

Med Malin Otterling-Marmbrandt tillbaka i längd och tresteg så har vi nu fyra friidrottare i sverigetoppen bland seniorerna. Förutom Malin är det Mattias Waernulf på 400 m, Leo Bystedt i vikt och Viktor Rahm i stav, Mattias, Leo och Viktor är dessutom fortfarande juniorer. Vi har också tagit ett kliv framåt i flera grenar tack vare duktiga juniorer...

Lördagen den 24 december öppnar vi hallen kl. 07.00-10.00 för den traditionella julaftonsträningen. Mellan 07.00-08.00 är det cykelträning och från 08.00 är det träning på övriga ytor. Alla medlemmar med vänner och familj är välkomna. Du tränar det du vill på alla öppna ytor.

Mattias Borrman med familj bor ju borta i USA sedan många år. Mattias har emellertid tävlat för vår klubb i alla år, de senaste åren med stor framgång i veteranmästerskap. I somras började också dottern Kajsa Borrman tävla för klubben med fina resultat såväl i kula, diskus som slägga. Nu gör hon sin första inomhussäsong för oss samtidigt som hon...

Trots en del sjukdomar nära inpå tävlingen så lyckades vi pussla in i det sista och ge ca 300 deltagare chansen att göra det de älskar. Stort tack till alla er som spenderade er söndag i Westinghouse Arena och för att ni är så flexibla.