Senaste nyheter

Missa inte våra senaste nyheter och uppdateringar

Slägga är en av få grenar man kan tävla i, i princip, året om. Det tar våra släggkastare som får tävla vara på. Under februari och början på mars har det arrangerats släggtävlingar i bl.a. Falun och Västerås med fina resultat.

Åtta VFK:are hade tagit sig till Sätrahallen och Raka Spåret den gångna helgen. Tre av dem stod på startlinjen i M 1500 m B-final. När loppet var avgjort stod Efrem Brhane som segrare på fina tiden 3.48.69. Efrem putsade därmed sitt egna klubbrekord med 2,5 sekunder. En bit bakom sprang Albin Wallenius i mål på 4.00.93 vilket är...

Under måndagen kastade Leo Bystedt 16.70 vid en elittävling i Falun. Det är en putsning av klubbrekordet för P19 med över 2 meter. Leo innehar nu samtliga klubbrekord i vikt från P14 t.o.m. P19. Det enda som återstår nu är pappa Kjells klubbrekord i seniorklassen på 21.22.

Med rådande restriktioner och en ökad smittspridning har styrelsen och kansliet valt att avsäga sig de elittävlingar som var inplanerade i januari. Det innefattar Aros Invitational och ISM i mångkamp. På frågan om dessa tävlingar kommer ställas in alternativt genomföras på annan ort hänvisar vi till förbundet.

Nu kan vi äntligen öppna upp för beställningar av våra nya klubbkläder från Craft. Vi samarbetar med Stadium på Erikslund Shopping. Där finns en provkollektion om du är osäker på storlek. Under rådande omständigheter kommer Stadium endast kunna erbjuda provning utan personal närvarande och ej på helger. Beställning görs sedan på Stadium.se.