Senaste nyheter
Missa inte våra senaste nyheter och uppdateringar

Fredrik Boson-M40 fick i Bålsta till stötningen, och då flög kulan dryga halvmetern längre än tidigare på tävling. 14.45m är ett riktigt bra resultat, och enligt rapport så landade kulan nästan metern längre på instötningen, så längre längder lär komma framöver!

Stockholms Stadion var i helgen värd för årets stafett-SM, och vi hade flera lag på plats.

Med över 200 starter blev årets VF-terräng åter igen en välbesökt tävling. Det var extra roligt att F12-13 var en av de största klasserna, och att mängden löpare hos de yngsta ökade från tävling till tävling.

Alfons Haals har öppnat säsongen imponerande. Hans nya klubbrekord i slägga i P17 blev bara en knapp vecka gammalt. Vid Turebergskastet i Sollentuna nu i lördags förbättrade han förra helgens klubbrekord med dryga metern till 67,05.

I helgen genomförde Falu IK en resultattävling i kast på Lugnets kastplan i Falun. Alfons Haals, som nu gått upp i P17, hade en bra dag i slägga (5 kg) och fick iväg alla godkända kast (3 av 6) längre än hans gamla personliga rekord. Som längst hela 66,01m, pers. med 3,5m och nytt klubbrekord för P17. Han slog därmed...

Mitt under pågående träningsläger i Riccione i Italien åkte Elsa Wallenius ca 3 timmar norrut till Oderzo som ligger några mil norr om Venedig för att springa en landskamp över 5 km.