Senaste nyheter
Missa inte våra senaste nyheter och uppdateringar

I helgen avgjordes inomhus ungdoms SM i Westinghouse Arena i Västerås. Inte mindre än 6 medaljer gick till hemmaklubben, varav 3 guld!

Vi i Västerås Friidrottsklubb har precis genomfört ett mycket lyckat svenskt mästerskap. Härlig stämning, bra resultat och många positiva kommentarer från tillresta.

I helgen är det så äntligen dags för vårt egna SM-arrangemang; IUSM 15-16 år. Från klubben så har vi 13 aktiva på plats som gör sammanlagt 24 starter.

I IJSM-IUSM17 i Växjö i helgen så gick det bra för klubbens aktiva som satte många personliga rekord och bärgade hela 3 medaljer; 2 silver och ett guld!

Inne SM-tävlingarna kommer på rad här i februari och i helgen är det så dags för IJSM-IUSM17 i Telekonsult Arena i Växjö. Från klubben så har vi 14 anmälda deltagare som gör 15 starter.

Inför SM-helgen så skrev jag att vårt kanske enda medaljhopp låg hos Malin Marmbrandt i tresteg. Vad härligt det är att få fel! Efrem Brhane tog det som en utmaning och lyfte sig ännu en nivå i den absoluta Sverige-eliten i medeldistans. I försöken så fick han fin draghjälp av Andreas Kramer som gick i samma heat vilket ledde till...