Senaste nyheter
Missa inte våra senaste nyheter och uppdateringar

Söndagen den 21:a oktober kör vi årets sista Castorama med start kl. 11:00 ute på Apalby kastplan.

Vi har nu gjort en större genomgång, uppdatering och "städning" av vår statistik för Klubbrekord utomhus. Vi har rensat bort en del mycket gamla rekord med t.ex. manuell tidtagning som inte är relevanta längre. Vi har även rensat upp i grenar för de olika åldersklasserna, eftersom man över tid har ändrat en hel del i distanser, kastvikter,...

DM för Västmanland och Svealandsmästerskap (F/P 13 o 14 år) i terränglöpning.

I helgen avgjordes TCS Lidingöloppet på Lidingö i Stockholm. Ett antal aktiva från klubben var anmälda i något av de väldigt många olika klasserna som man numera kan anmäla sig till i Lidingöloppet (22 olika klasser över 3 dagar...).

I helgen så avgjordes Svealandsmästerskapen på Trollbäckens IP i Tyresö i Stockholm. Västmanland kom med en stor styrka 04:or och 05:or, några ungdomar från IK Westmannia och Götlunda men den absoluta merparten från Västerås FK.

Nu är det på god väg mot höst och friidrotten flyttar därmed inomhus. Då drar vi också igång med vårt traditionsenliga Friidrottskul i vår fina inomhushall Westinghouse Arena.

Nu är det sensommar/höst och då genomföra traditionsenligt Castorama, en nationell kasttävling mellan alla friidrottsklubbar i Sverige. Det är en form av kastmångkamp där man samlar poäng enligt en poängtabell och alla deltagare deltar i alla utomhuskastgrenar; Kula, diskus, slägga och spjut.