VFK 10/11 - Läger i Mora

30.05.2023

Den gångna helgen var det dags för 38 aktiva och ett gäng ledare från klubbens tre 10/11-grupper att åka iväg på ett gemensamt träningsläger. Det var ett förväntansfullt gäng som klev ombord på den snygga (men något missvisande) bussen som tog oss till First Camp i Mora där vi bodde i campingstugor bara några minuters gångavstånd från idrottsplatsen.

Direkt när vi kom fram och lastat av packningen drog vi iväg på första passet - en lugn sightseeing-jogg kombinerat med frågesport genom Mora. Detta följdes av tacobuffé innan vi rundade av den första kvällen med brännboll, kubb och fotboll.

På lördagen var det friidrott och teknikträning för hela slanten. I perfekt träningsväder genomfördes två långa pass på Prästholmens IP med en skön blandning av hopp, kast och löpning.
Efter träningen var det med trötta kroppar skönt med ett svalkande bad, lite fritt häng med kompisarna, middag, "Bäst i test"-aktiviteter och lite mer häng i stugorna innan läggdags.

Även på söndagen hann vi med träning, det blev ett förmiddagspass med längre intervaller och lite styrka följt av lunch innan bussen tog oss mot Västerås igen.

Tillsammans har vi haft en underbart rolig helg med en skön blandning av träning och avkoppling, vi ser redan fram emot nästa gång!

10/11-grupperna