TACK FÖR ALLT PER!

03.02.2019

I veckan som gick så skedde det som vi länge vetat om, men som vi ända har haft svårt att riktigt förstå och därför inte riktigt kunnat förbereda oss på. Vår klubbdirektör (numera f.d. klubbdirektör...) Per Tunander gick i pension!

Per, Pelle, Pärlan Tunander, den självklara medelpunkten för friidrott i Västerås och Västmanland. Det finns inte en friidrottare i Västerås de senaste 40 åren som inte vet vem Per Tunander är och jag vågar säga att alla har enbart positiva erfarenheter och minnen av Per. Med ett outtröttligt engagemang och en smittande glädje har han med sin fantastiska personlighet utvecklat föreningen och sett till att vi har hängt med i tiden och varit i framkant under flera årtionden. I "friidrottsvästerås" är han en institution och en levande legend.

"Mr Västerås Friidrottsklubb" har nu, efter 40 år i friidrottens tjänst, varav över 20 år i Västerås FK, lagt "spikskorna" på hyllan och gått i pension. Vi är många idag som med stor respekt och lite sorg tackar Per för allt han gjort för friidrotten. Vår tröst just nu är att vi vet att du inte kommer att kunna hålla dig borta från hallen/arenan. Du är ALLTID välkommen och för dig står dörren ALLTID öppen! Kärlek och respekt!

// ALLA i Västerås Friidrottsklubb

Se också fint reportage i Västerås Tidning om "pappa" friidrott!