Stor trupp till ISM!

15.02.2023

I helgen går ISM av stapeln i Malmö och vi har en stor och stark trupp på 12 aktiva som åker söderut. 12 aktiva är betydligt fler än 2022 då vi hade 7 deltagare och 2021 då vi hade 9 deltagare.

Till Malmö har vi med oss följande deltagare:

Henrik Silva Skoog, 60m och längd. Henrik har gjort stora framsteg under årets inomhussäsong med fina prestationer och stora PB:n både i längd och 60m. 

Albin Janderberg, R-stående 60m och längd. Albin är erfaren medaljör på mästerskap och kommer till mästerskapen med nytt PB på längd och stabila prestationer på 60m.

Axel Colling, framerunning 60m. Axel har iår gjort lite av en comeback till friidrotten och har under säsongen gjort riktigt stora framsteg med bland annat en stor sänkning av sitt 60m PB.

August Kallin, 400m. August har gjort stora framsteg under inomhussäsongen och slagit sitt tidigare PB med ca 2 sek. 

Alfons Haals, vikt. Alfons är en skicklig kastare som förbättrat sitt PB ständigt i viktkastning nu under inomhussäsongen. Med sina 17.83 går han in med 4e bästa SB till mästerskapet.

Edith Blomqvist, 1500m och 3000m. Edith har slagit PB både på 1500m och 3000m nu inför mästerskapet och kommer med fin form.

Mattias Waernulf, 400m. Mattias har slagit PB på dels 400m inomhus men även visat fin snabbhet på kortare sträckan 200m.

Virva Rylander, 400m. Virva har haft en riktigt bra inomhussäng där hon gjort bra prestation efter bra prestation och har dels krossat sitt tidigare PB på 400m men också gjort PB på 200m och 60m.

Malin Otterling Marmbrandt, längd och tresteg. Malin gör denna säsong comeback efter att ha blivit mamma! Hon har tävlat 2 tävlingar i längd och 1 i tresteg och visar för varje tävling uppåtgående form.

Viktor Rahm, stav. Viktor har under inomhussäsongen slagit sitt PB och går in i tävlingen med riktigt fin form.

Leo Bystedt, vikt. Leo är även han en skicklig kastare och har krossat sitt tidigare vikt PB med nästan 1m med sitt kast på 18.65m. Med det kastet går han in i tävlingen med 3e bästa SB.

Johannes Nilsson, vikt. Johannes har även han likt resten av gänget fin form och har tävlat flitigt under inomhussäsongen med stabila resultat.

Som ni hör, riktigt positiv känsla inför mästerskapet! 


I startlistan ser ni även Lucas Ulegård men Lucas har tyvärr skadebekymmer och kommer ej att delta.

Startlistor går att finna här. Mästerskapet kommer att livesändas här.

/ Elias, T.f Sportchef