Sportchefen är på plats

10.01.2023

Den 9 januari inledde Elias Rapp som tjänst som sportchef.


Hej Västerås Friidrottsklubb!

Jag heter Elias Rapp är 23 år gammal och kommer i början av januari att börja som tillförordnad sportchef i föreningen. Det är säkert många av er som känner igen mig, detta då jag själv är aktiv långdistanslöpare i klubben samt är ledare i löpargruppen. 

Förutom att själv ha egen erfarenhet av idrottande och tränarskap så har jag mångåriga studier på universitetsnivå inom idrottsvetenskap och ämnen som bland annat träningslära, idrottsledarskap, idrottsfysiologi, testmetodik, idrottspsykologi. Under mina studier har jag även fått möjligheten att delta i flera forskningsprojekt samt jobba med elitidrottare inom bland annat testledning. Denna erfarenhet kommer hjälpa mig att göra ett bra jobb som sportchef. 

Jag ser väldigt mycket fram emot att börja jobba hos Västerås Friidrottsklubb och vill att jag tillsammans med er grymma aktiva, ledare och övriga medlemmar kan verka för att utveckla vår redan fina förening mot att bli ännu bättre och nå föreningens uppsatta mål! 

En sista grej, jag längtar verkligen efter att få använda mina kunskaper som jag samlat på mig under alla års utbildning, så tveka inte och kom jättegärna till mig med era frågor och funderingar, allt från enklare frågor till mer komplexa och svåra funderingar.

Kontaktuppgifter till mig: