Många fina löpprestationer av VFK:are i Örebro

20.04.2023

Under onsdagskvällen avgjordes Örebro AIK halvmarathon samt 10 km och VFK hade 5 deltagare på plats som presterade fina resultat.

Nedan kommer en sammanfattning skriven av tränare Daniel Allard som var på plats:

10km

Ludvig Hasler 1:a 33.31 i sin debut över distansen, är en mycket bra tid som visar på att denna säsong kan ge fina tider och resultat på många distanser.

Emilia Brangefält fortsätter att utvecklas som löpare på alla plan och hon genomförde loppet på bästa sätt när hon var första dam med tiden 36.50 PB med nära 1 minut.

Edith Blomqvist hade en tyngre dag men kämpade väl och tog sig in som 2:a dam med 39.17.

21.1km

Comeback på halvmaran för Efrem Bhrane som sprang in på PB och vann tävlingen på fina 1.08.43 indikerar på att han är tillbaka i god form och kan få en fin säsong i år.

Felix Persson som ligger i sin tyngsta träningsperiod hittills inför ett lopp, sprang även han bra efter en riktigt snabb första mil, då han tog sig i mål på fina 1.15.18 vilket han placerade sig på en 9:e plats i den tuffa konkurrensen.