Idel klubbrekord på Stafett-SM

11.08.2021

Vilken helg (förra helgen)!

En liten sammanfattning från Stafett SM:

F19 tjejerna Maja, Ida, Matilda och Izabella var först ut i lördags och startade bra i stenhård konkurrens med att placera sig 9:a på svenska stafetten men missade tyvärr precis finalen.

Därefter följde P19 grabbarna Henrik, Lucas, Oliver och Mattias upp med brons i svenska stafetten och slog nytt klubbrekord både i försök och sen igen i finalen! På söndagen blev det tyvärr strul i första växeln mellan Tim och Mattias och laget ficka stanna och backa tillbaka till växelzonen igen för att ta sig i mål men så klart med för mycket tid förlorat.

K22 tjejerna Tyra, Carro och Virva startade stenhårt på lördagen och ledde 3x400 stafetten ända till sista metrarna men vann till slut ett silver för att sen följa upp det med ett brons på söndagen på 4x100m, då med förstärkning av Matilda! Nytt klubbrekord i K22 som stått sen 1979!!!

P17 grabbarna Felix, Ludvig och Markus sprang en mycket bra stafett över 3x800m och kom till slut 4:a efter att sånär lyckats komma ikapp 3:e laget MAI med mycket fina individuella sträcktider! Även här nytt klubbrekord (med nästan 13 sekunder!).

Alltså tre medaljer, fyra nya klubbrekord, lite mindre hår och en massa jäkla skoj!  :-)