Castorama-säsongen är igång

10.09.2021

Den 4/9 inleddes säsongen och redan nu är ytterligare två lördagar inplanerade. Kan du inte vara med något av nedan datum så kommer det arrangeras fler under säsongen. Sista dag att genomföra en castorama är 24/10.


Resultat 2021


Planerade tillfällen

  • Lördag 11/9 kl. 10.00 på Arosvallen (diskus och slägga sedan på Apalby)
  • Lördag 18/9 kl. 10.00 på Arosvallen (diskus och slägga sedan på Apalby)

Tid: 10.00 på Arosvallen för kula och spjut för att sedan avsluta med diskus och slägga på Apalby. Kom senast 15 minuter innan för att anmäla er på plats. Kom ihåg att det endast är seniorredskap som gäller.


Gissningstävling!

Som tidigare år kommer vi köra en gissningstävling om vilken poäng du kommer att uppnå! 

Närmaste gissningen kommer vinna fina priser. Gissningarna måste vara inskickade per mejl till felix@vasterasfriidrott.se innan du startar din första castorama tävling! Endast en gissning per person.

Det kommer att arrangeras flera castorama tävlingar under hösten så håll utkik på hemsidan efter dessa.


Regelförtydligande:

Om du presterar bättre än din gissning kommer den castoraman räknas. Presterar du sämre än din gissning kommer du kunna fortsätta tävla i fler castoramor för att försöka komma närmare din gissning.  Så fort du gått över din gissningspoäng blir det den tävlingen som räknas. Detta för att uppmuntra till att tävla vidare och uppnå så bra castorama resultat som möjligt utan att försämra dina chanser i våran gissningstävling!

Så spana in www.castorama.se och gissa på!