LF-Friidrottskul

Sommar 2021

Sommarens roligaste friidrottsläger!


LF-Friidrottskul är över för denna gång. Vi ses igen sommaren 2022!


I samarbete med Länsförsäkringar Bergslagen arrangerar Västerås Friidrottsklubb sedan flera år det populära sommarlägret LF-friidrottskul på Arosvallen. Lägret är öppet för alla barn födda 2008-2014 eller åk 1-6. På LF-Friidrottskul får du prova på friidrottens olika grenar såsom höjdhopp, längdhopp, löpning, spjutkastning och kulstötning.

Äldre friidrottare från Västerås Friidrottsklubb är instruktörer under samtliga lägerveckor. Några av dem är med i det svenska junior- eller seniorlandslaget. Förutom friidrott blir det flera andra roliga aktiviteter som lekar, tävlingar och skoj. Deltagarna delas in i olika grupper efter ålder. Ta med badkläder ifall vädret tillåter "vattenkrig".


LF-Friidrottskul 2021

Välkommen till sommarens LF-Friidrottskul. Lägret kommer hållas under v 25, v 26, v 27, v 31 och v 32. Vi följer de direktiv och rekommendationer som gäller vid respektive vecka. Vid många anmälda delas arenan in i zoner för att undvika att det blir för många på liten yta.

Vi startar varje dag kl. 10.00 och håller på till kl. 15.00. Vi har dock ledare på plats 09.00-16.00.

Kostnaden är 980 kr och alla deltagare får lunch och mellanmål varje lägerdag samt en t-shirt och en vattenflaska den första lägerdagen. OBS! V 25 är en kortare vecka och kostar 820 kr. Är du guldkund hos Länsförsäkringar får du 50% rabatt. Kontakta LF för rabattkod som sedan anges i anmälan.